HAKKIMIZDA

AVRUPA’NIN EN LÜKS MOBİLYA VE AKSESUAR MARKALARI TEK NOKTADA

MD Home Center olarak, modern ve klasik tasarımların en seçkin örneklerini sunarak evlerinizi zarafet ve konforla buluşturuyoruz. Dünya çapında edindiğimiz 42 yıllık deneyim sayesinde, Avrupa’nın en prestijli 55 mobilya ve aksesuar markasını tek çatı altında sizler için bir araya getiriyoruz. Kalite, güven ve estetiği bir arada bulabileceğiniz MD Home Center’da, klasik ve modern mobilya takımlarının yanı sıra, zengin aydınlatma seçenekleri ve benzersiz aksesuarlarla evinizin ihtiyacı olan her şeyi sunmaktayız.

Her bir mobilya parçası, titizlikle seçilmiş malzemeler ve ustalıkla işlenmiş detaylarla donatılmıştır. Mağazamızda, zamansız klasiklerden modern ve yenilikçi tasarımlara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunarak, her zevke hitap eden seçenekler sunuyoruz. MD Home Center’da satışa sunulan tüm ürünler %100 ithal olup, kalite sertifikası ve garanti belgesi bulunmaktadır.

Müşterilerimize, yaşam alanlarını en üst düzeyde yansıtan mobilya çözümleri sunmak için buradayız. Yurtiçi ve yurtdışı satışlarımızla, ev dekorasyonunda sınırları aşarak, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimize hizmet sunuyoruz.İç mekanlarınıza sıcaklık ve stil katacak parçaları keşfetmek için sizleri mağazamıza bekliyoruz.